Bohužel fórum neumí automaticky přepnout letní/zimní čas registrovaným lidem. Musí se zapnout z Uživatelský panel->Nastavení. Zkusím se podívat, jestli neexistuje nějaký mod nebo nastavení, kterým by to šlo vynutit...
Hmm koukám, že když jsem aktualizoval styl, tak jsem zapomněl nahrát obrázky pro češtinu. Zvláštní, že já je vidím, i se zapnutou češtinou (proto jsem nevěděl, co se děje). Teď už by snad mělo být všechno v pořádku
Vzhledem k tomu že něktéré konverzace na fóru se občas zvrtnou spíš v dialog (mám na tom svůj podíl přiznávám) nebylo by možné udělat součástí fóra chat? Nevím jak je to technicky náročné... Ale už jsem to viděl i na mnohm méně kvalitních fórech...
+ Mám kamaráda ktérý s tím má zkušenosti (né že bych pdceňoval Adminy ale fakt nevim co je k tomu třeba...)
Možné by to bylo, existuje na to několik modifikací, ale osobně mám příšernou averzi k Shoutboxům a podobným věcem (jsou to přímo lákadla na trolly). Nemluvě o tom, že by to vypadalo divně ve vzhledu (protože by to strašilo na každé stránce z záhlaví/zápatí) Zvažoval jsem nainstalování IRC služby, ale musím se tím zabývat více.
tak při vší úctě tu není tolik aktivních pisatelů, takže to, že se nějaké téma "zvrtne" do offtopiců podle mě tolik nevadí. navíc, když se tu stále žije v očekávání a spekulacích, tak to prostě přímo vybízí k offtopicům .