Návrhy a připomínky ohledně fóra

Diskuse a návrhy ohledně fóra
DartMelkor
Jméno ve hře: Amon
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrhy a připomínky ohledně fóra

Příspěvekod DartMelkor » úte 24. srp 2010 22:01:13

Artakk Fanal sa mi zda, ze sa o niečo podobne tu na fore pokušal (ak sa topic nevymazal), inak by to bolo zaujimave, sam by som asi nepisal ale čitat rad :)
force is with me too

guild web: http://dot.sw-tor.cz/

Obrázek Obrázek
Artakk Fanal
Jméno ve hře: Artakk Fanal
Herní třída: Jedi Knight

Příspěvekod Artakk Fanal » stř 25. srp 2010 08:47:43

DartMelkor píše:Artakk Fanal sa mi zda, ze sa o niečo podobne tu na fore pokušal (ak sa topic nevymazal), inak by to bolo zaujimave, sam by som asi nepisal ale čitat rad :)

Je to tak... buď se ten topic smáznul, nebo to prostě někdo přešel... Já nevím... :|
Obrázek
I'm no Jedi; I'm just a guy with a lightsaber and some funny thing, called force
Nejsem Jedi; jsem jen chlápek se světelným mečem a srandovní věcí, který se říká síla
Kereloth
Zabijácké Kuře
Herní třída: Jedi Consular

Příspěvekod Kereloth » stř 25. srp 2010 16:38:29

Já žádný topic o povídce nezaznamenal teda... A kdyby nějaký byl, bránil bych ho, jakožto notorický pisálek :) Nebojte, něco sepíšu, jen to chce trochu času ;)
Obrázek Obrázek
Artakk Fanal
Jméno ve hře: Artakk Fanal
Herní třída: Jedi Knight

Příspěvekod Artakk Fanal » pát 27. srp 2010 13:37:22

Kereloth píše:Já žádný topic o povídce nezaznamenal teda... A kdyby nějaký byl, bránil bych ho, jakožto notorický pisálek :) Nebojte, něco sepíšu, jen to chce trochu času ;)

Já teda už píšu příběh Artakka Fanala, a pak tam zaznamenám i útok Sithů na Coruscant. A postupem hraní i dopíšu pár detailů ;) .
Obrázek
I'm no Jedi; I'm just a guy with a lightsaber and some funny thing, called force
Nejsem Jedi; jsem jen chlápek se světelným mečem a srandovní věcí, který se říká síla
Eldariel Fisto

Příspěvekod Eldariel Fisto » pon 30. srp 2010 14:12:55

Tak co, jak to vypadá s tou soutěží ??
Všechno má svůj účel a smysl.
Vše je dávno předurčeno, i má smrt.
Když mám zemřít dnes, tak to raději odložím na zítřek.
Můj meč vede světlá strana síly.

TOTO JE MÁ CESTA JEDI!
Kereloth
Zabijácké Kuře

Příspěvekod Kereloth » pon 30. srp 2010 14:54:38

Eldariel Fisto píše:Tak co, jak to vypadá s tou soutěží ??

No zatím nic konkrétního, ale pořád je to v plánu. Během září snad sepíšu nějakou kratší "vzorovou" povídku a k ní přihodím pravidla. Pokud byste měli nějaké texty hotové už teď, klidně mi je posílejte v SZ ;)
Obrázek Obrázek
DartMelkor
Jméno ve hře: Amon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod DartMelkor » úte 05. říj 2010 00:04:35

len taka mini otazka - ak sa to otazkou da nazvat:
topici su radene - chronologicky - a podla posledneho pridaneho prispevku zhora nadol, no ked si všimneš napr. pri "diskusii o hre" su prve 3 mimo - teda, druhy by mal byt prvy pretoze posledny prispevok bol dany 5teho, kdezto ako prvy je napisany topic s poslednym prispevkom 3-tieho :)
tema - "Objednávám FATAL ALLIANCE chce někdo taky ? " zo zári je medzi dvoma z rijna :))
je to len taky mini-pidi asi moc nepodstatny detail, len ma to zaujima ako to zoradovanie funguje, nie je to az tak poctatne a životu nevyhnutne.
dik
ps. napr niektore fota to maju tak ze su zvyraznene topici kde pribudlo niečo nové (napr. od tvojej poslednej navštevy)..do tychto detailov sa nerozumiem takze sorry ak takymito zbytočnostami zatazujem forum :)
force is with me too

guild web: http://dot.sw-tor.cz/

Obrázek Obrázek
Aries
Administrátor
Jméno ve hře: Aries
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Aries » úte 05. říj 2010 09:58:33

Nezatěžuješ vůbec, je to prostě způsob, jak se PHPBB chová.
Topicy se řadí podle nejnovějšího příspěvku (chronologicky), pokud tam není nějaká nadřazená podmínka.
Topic s objednáváním Fatal Alliance byl nastavený jako "Důležitý", proto zůstává pořád nahoře. Díky za připomenutí, že to mám zrušit (nějak asi nefungovalo to automatické zrušení).

Topicy, kde se od tvé poslední návštěvy objevil nový příspěvek, se zvýrazní změnenou ikonkou a změnou barvu nápisu na žlutou.
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Akutapi
Jméno ve hře: Akutapi
Herní třída: Smuggler

Příspěvekod Akutapi » čtv 17. bře 2011 06:50:00

Objevilo se tu pár spamm botů, koukněte jestli se stím nedá něco udělat, jinak to tu bude za chvilku zaflákaný blbostima.
skuste http://www.phpbb.cz
Obrázek
Aries
Administrátor
Jméno ve hře: Aries
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Aries » čtv 17. bře 2011 07:41:34

Bohužel, se spamboty se nám tu roztrhl pytel, ale děje se to na většině phpbb fór (někdo očividně přišel na to, jak obejít všechny antispamové ochrany (CAPCHTA, ověřování mailem)). Snažil jsem se to vyřešit pomocí kontrolní otázky, ale ta nějak pokazila registraci (neukázalo se zadávací okénko a ani otázka, takže registrace nešla dodělat), takže se s tím budu muset nějak dále zabývat a zjistit v čem je chyba
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa

Zpět na