Sentinel

Ochránce míru
fedaikin
Jméno ve hře: Doranei Ashin
Herní třída: Jedi Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Sentinel

Příspěvekod fedaikin » sob 29. říj 2011 17:06:55

Takže podle nového patche (alterswtor.com) má sentinel novou abilitku ohledně obrany: "Rebuke" mělo by to vracet část poškození na útočníky. Tedy obrana i útok zároveň :)
Obrázek
Obrázek

Though he is gone, MuadDip never ceases to test us. Wherever he is, in live or death, MuadDip continues to watch over his people. This is why we must pray to him for guidance.
Thief
Disciple of Tenebrae
Jméno ve hře: Renya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Thief » pon 28. lis 2011 19:07:39

Takze uz mame skoro po bete tak se zamerime na vase pocity kdo hral za JK Sentinela. Jak byl spokojenej a jaky mel nedostatky a kdo nakonec teda bude menit sve rozhodnuti a pujde hrat teda jinou classu. Piste a nebojte se vypustit sve emoce :D :D
Obrázek
Lewiathan
Jméno ve hře: Lewi

Příspěvekod Lewiathan » pon 28. lis 2011 19:57:39

Kruťácké dpsko zabije celkem vše, ale výdrž na nízkém levelu je dost slabá, co víc světelné meče opticky přitahují rengka (můj názor, možná se pletu) tzn. jak na někoho vlítnu sesype se na mě 5 dalších. Když jsem hrál s kámošem co mě healoval tak jsem byl první v dmgi a prakticky jsem zabil vše co mi přišlo pod ruku, dost ho ale ovlivňují lagy a odezva.

Měl jsem ale jen low lvl(13), na 50tém levelu to je vraždící mašina co se dokáže celkem efektivně healovat. Kdybych věděl že budu hrát se skupinou, která by mě podpořila a držela mě při životě abych mohl nerušeně zabíjet určitě bych do této classy šel, ale na solování mě příliš neoslovil.
Obrázek
Simonides
Jméno ve hře: Simonides

Příspěvekod Simonides » úte 29. lis 2011 00:15:28

Možná to bude na tomhle místě trošku OT, ale co by jsi tedy doporučil jako ideální class na solo?
Vrook
Jméno ve hře: Vrook
Herní třída: Smuggler

Příspěvekod Vrook » úte 29. lis 2011 00:42:43

Simonides píše:Možná to bude na tomhle místě trošku OT, ale co by jsi tedy doporučil jako ideální class na solo?

KotOR I, KotOR II...
Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid.
Obrázek
Lewiathan
Jméno ve hře: Lewi

Příspěvekod Lewiathan » úte 29. lis 2011 00:50:45

Takhle mě osobně přijde na solování zatím nejlepší Operative/Scoudrel, mají parádní CC ability a kombinace reng a melee dps je dost nebezpečná. Stejně tak Shadow/Assassin je classa která na 50tém levelu solo dokáže podrtit několik nepřátel zároveň, ale tam už je to méně technické. U zmíněného Scoudrela je opravdu zajímavé kombinovat stealth support a cover ability a pokud se tohle vše člověk naučí efektivně kombinovat, bude tato classa dost nebezpečná. Já osobně pokud budu nucen jet solo dráhu, pújdu na jistotu a vyberu si jednu ze zmíněných stealth postav.

Jinak pokud raději než „roguny“ zvolíš rengko, Sniper nebo Gunslinger nejsou špatná volba na solování jejich dmg je opravdu perfektní a je to jedna z mála class která se skutečně na dálku uplatní a dokáže si povodit nejednoho soupeře.
Důležité je jak ti ta classa sedne, dá se zřejmě solovat za cokoli ale jsou prostě třídy, které se víc uplatní když budou mít podporu skupiny a za tím si stojím.
Obrázek
fedaikin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fedaikin » úte 29. lis 2011 06:46:05

Já jsem teda po tří denní betě, rozhodnut na stomiliónů procent, že svého sentinela neopustím. Je to jak říkal Lewiathan, vydrží ze začátku málo a proti elitním je třeba s ním umět, ale jinak parádní klasa, jediné co nevím jakým způsobem ho povedu dost se mi pro něj líbí focus talenty, ale zatím nevím. Jinak jednoduchá pomoc při bojování se skupinkou kde je elitní je taková, že T7 popřípadě Kira naberou pozornost na sebe a než padnou je třeba povolat abilitku Pomoc síly nebo tak nějak se to jmenuje což začne lehce healovat oba, a jakmile padno companion tak aktivovat Rebuke, a Saber ward což sentinela na zhruba 6-8 sekund udělá nesmrtelným. Doté doby pokud už není po všem tak je po mně ale zatím to tak vždycky vyšlo :) Beru ho všemi deseti :) Dojel jsem s ním na 18 level a ledacos jsem se naučil :)
Obrázek
Obrázek

Though he is gone, MuadDip never ceases to test us. Wherever he is, in live or death, MuadDip continues to watch over his people. This is why we must pray to him for guidance.
Johnyprosnb

Příspěvekod Johnyprosnb » úte 29. lis 2011 07:28:34

Taky jsem hral za Sentinela, nevadilo by mi za neho hrat znovu, ale ve warzone jsem postradal nejakou tu silu/abilitu na stopnuti protivnika, takhle jsem musel porad za protivnikem behat a nebyl jsem schopny ho poradne seknout, mozna za to taky mohla latence, hra ve warzone nebyla zrovna plynula, jinak, NPC jsem s nim porcoval celkem rychle, spolecnice Kira vetsinou pritahla pozornost na sebe, tak mi to dost ulehcovalo praci, zkousel jsem hrat i bez spolecniku na 17. lvl a musim rict, ze bez spolecnika si clovek moc neskrtne.
Obrázek
fedaikin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fedaikin » úte 29. lis 2011 11:03:28

Sentinel má možnost hodně zpomalit protivníka když dostane myslím na 15 lvl schopnost proseknutí šlach nebo něco takového. Možná to je dokonce schopnost jediho obecně.
Obrázek
Obrázek

Johnyprosnb

Příspěvekod Johnyprosnb » úte 29. lis 2011 15:09:28

Vim co myslis, zkousel jsem to pouzit ve warzone, ale efekt to zadny nemelo a u NPC protivniku tez.
Obrázek

Zpět na