gemarc píše:Já se o Vás přece nestarám. Po tom jak jsi se choval jsi mi ukradenej. Myslel jsem si o tobě že jsi pohodový kluk, ale to byla asi chyba.
A komentoval jsem co psal Nornay, TEBE se to netýká vůbec. A už vůbec nechci jít za Nornayem na RP server. Mě vyhovuje ten co jsem, s partou lidí která se zase dala dohromady.
A neříkej že jsi tam nikdy nepotkal skupinky RP lidí? Jasně že tam není žádná HC RP guilda, i když kdo ví.
Nestaráš? Tvé příspěvky v našich topicích mluví o opaku. Nornay je můj kamarád a člen mé guildy tak proč bych ho nebránil?
Pokud jsem Ti ukradený, tak nemáš přece důvod na mně tak útočně reagovat ne?
Navíc dost odbočuješ od původního tématu tohohle Rp topiku.
Očividně neumíš jednat s lidmi v klidu, můj předchozí post nebyl napsán nijak proti tvé osobě. Přesto jsi mi útočně odepsal.
Nikdy jsem se do tebe ani do tvé guildy nenavážel, tak buď tak laskav a nenavážej se do mně.
Takhle se přece dospělý lidé nechovají.
To, že jsem tam nikdy nepotkal skupinku lidí jsem nikdy netvrdil jasně, že jsem jí tam potkal, ale to bylo jak píše Nornay jen párkrát za celé mé expení.
Nemluvil jsem o HC Rp guildě, ale Pure což je rozdíl. Je divné, že RP myslící lidé jsou, ale nejsi mi schopný vyjmenovat aspoň jednu guildu, kde tito lidé jsou.