Nornay a jeho názor.

Vše o vašem roleplayingu, náměty, příběhy...
Nestoran
Jméno ve hře: Cormall
Herní třída: Trooper

Re: Nornay a jeho názor.

Příspěvekod Nestoran » čtv 01. bře 2012 20:55:17

gemarc píše:Já se o Vás přece nestarám. Po tom jak jsi se choval jsi mi ukradenej. Myslel jsem si o tobě že jsi pohodový kluk, ale to byla asi chyba.

A komentoval jsem co psal Nornay, TEBE se to netýká vůbec. A už vůbec nechci jít za Nornayem na RP server. Mě vyhovuje ten co jsem, s partou lidí která se zase dala dohromady.

A neříkej že jsi tam nikdy nepotkal skupinky RP lidí? Jasně že tam není žádná HC RP guilda, i když kdo ví.

Nestaráš? Tvé příspěvky v našich topicích mluví o opaku. Nornay je můj kamarád a člen mé guildy tak proč bych ho nebránil?
Pokud jsem Ti ukradený, tak nemáš přece důvod na mně tak útočně reagovat ne?
Navíc dost odbočuješ od původního tématu tohohle Rp topiku.
Očividně neumíš jednat s lidmi v klidu, můj předchozí post nebyl napsán nijak proti tvé osobě. Přesto jsi mi útočně odepsal.
Nikdy jsem se do tebe ani do tvé guildy nenavážel, tak buď tak laskav a nenavážej se do mně.
Takhle se přece dospělý lidé nechovají.

To, že jsem tam nikdy nepotkal skupinku lidí jsem nikdy netvrdil jasně, že jsem jí tam potkal, ale to bylo jak píše Nornay jen párkrát za celé mé expení.

Nemluvil jsem o HC Rp guildě, ale Pure což je rozdíl. Je divné, že RP myslící lidé jsou, ale nejsi mi schopný vyjmenovat aspoň jednu guildu, kde tito lidé jsou.
Naposledy upravil(a) Nestoran dne čtv 01. bře 2012 21:29:40, celkem upraveno 1 x.
Major Cormall Redfield - Commando - Válečný Medik
gemarc
Jméno ve hře: Otosi
Herní třída: Jedi Knight

Příspěvekod gemarc » čtv 01. bře 2012 21:19:43

Ne NESTRÁM se o Vás, reagoval jsem na Nornaye a jestli ho musíš bránit jako guildleader tak je na tom asi špatně. Já jsem to na něj nemyslel nijak špatně, mě se jeho názor na RP líbí. Co se mi nelíbilo byl tvůj styl odchodu a pak odchod Nornaye. Nikdo nic neřekne a vypaříte se jak pára. TAKHLE se nechovají dospělí lidé. Ano reaguji na tebe podrážděně, protože jsem tu nenapsal nic špatného a jen jsem se ptal na důvod proč si založil postavu jinde.

A RP guildu ti opravdu jmenovat nemůžu, protože jsou to spíš skupinky lidí z různých guild. A hlavně RP cíleně nevyhledávám. Ale pokud se vyskytne příležitost tak se tomu nebráním.

My RP guilda nejsme, až bude chuť tak si třeba uděláme akci, ale zatím se spíš bavíme jinak.
Obrázek
A z Lord Calypho zachráněné Geminima-Geminisa-Otosina
Bhaall
Jméno ve hře: Qurann
Herní třída: Sith Warrior

Příspěvekod Bhaall » pát 02. bře 2012 11:39:23

Když už jste to nakousli...znáte nějakou CZ/SK RP guildu - kdekoliv?
Obrázek
Hle, zde vidím svého otce.
Hle, zde vidím svou matku, své sestry, své bratry.
Hle, zde vidím zástup svého lidu v samém počátku.
Hle, oni mne volají, vyzívají mne abych přijal místo v sálech Valhally,
kde udatní mohou žít navěky!
Hrdý člen RP Projektu
gemarc
Jméno ve hře: Otosi

Příspěvekod gemarc » pát 02. bře 2012 13:46:36

Ja bych rekl ze lidi co hraji v Legion of Kaas, nebo jak to presne je budou asi dost RP, mozna se pletu. Cesi asi moc RP pozitivni nejsou. A vylozene RP guildu by jsi skladal asi dost spatne.

Ale co jsem koukal, je dost HC RP guild, podle toho co pisou na foru bych se tam absolutne nechytal.
Obrázek
A z Lord Calypho zachráněné Geminima-Geminisa-Otosina
Aries
Administrátor
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Aries » sob 03. bře 2012 12:07:03

Musím se drze přiznat, že když jsem četl Nornayův příspěvek o pobytu na RP serveru, začaly se mi sbíhat sliny... to vážně vypadá zajímavě, možná se tam přijdu podívat...
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Daanri
Jméno ve hře: Daanri

Příspěvekod Daanri » sob 03. bře 2012 12:42:58

Tak ja som mal moznost si to vyskusat za posledne 2 dni na danom serveri.

Zalozil som si tam postavu a najskor to vyzeralo ako nic moc resp. rovnaka hra ako na serveri LoL, az nato, ze general chat neni spamovany kazdu chvilu nejakou hovadinou. Takto som presiel celu prvu planetu a zacinal som aj trosku pochybovat o nejakom RP, ze sa ho vobec dockam. Pravda je, ze som ale ani z mojej strany ziadne RP neinicioval.

Po celom dni hrania som dorazil na Republic Fleet a tam som uz narazil na panov z RP projektu spominaneho tu na fore. Vtedy zacala ta spravna zabava. V zivote som Esseless tak dlho nehral (okolo 2,5 hod), ale ani v zivote som sa pri nom tak dobre nebavil. Ziadne nahananie sa, pekna hra a do toho otukavajuce RP. Tym som myslel, ze to skoncilo, ale ake bolo moje prekvapenie ked zrazu prisiel RP holocall z Tythonu so ziadostou o pomoc jednemu padawanovi pri zachrane svojho majstra a tak cela partia vyrazila na Tython.

A zas po nejakej dobe ked sme sa rozlucili som sa vratil na Fleet. Len tak sa prechadzam po fleete a cakam na zaradenie do WZ, ked ma zrazu oslovi mlada jedi (cca 10lvl), so ziadostou o doprovod na Tython ako skusenejsieho jedia (14 lvl) a tak som sa znova dostal na dobru hodinu do Esselessu v prijemnej hre. Obaval som sa, ze moja anglictina nebude na takej urovni aby som zvladol RP na dostojnej urovni ale prekvapujuco to nebol ziaden problem a bola to velmi prijemna hra.

Vysledok bolo, ze som isiel spat o 4hod rano plny skvelych zazitkov a to len po cca 2 dnoch hrania. Takze kto si chces skusit RP odporucam. ;)

EDIT (alebo dodatok k WZ): Este si dovolim dopisat dodatok k WZ. Po odohrani cca 20 WZ som bol velmi prekvapeny urovnou WZ na RP serveri. Tym teraz nemyslim skill hracov - samozrejme na PvP serveri najdete viac skusenejsich hracov ako na RP serveri - ale skor uroven hrania a spravania ludi. Z PvP serveru som bol zvyknuty na leavovanie hracov pri prvom naznaku prehry, alebo zalezenie niekam do rohu a nasledne afk, ci neustale nadavanie aky su vsetci o nicom atd. Na RP serveri som nic take nezazil. Pre kazdou WZ sa rychlo prebrala taktika a vyrazilo sa do boja. Aj ked bola jasna prehra vsetci sa snazili, nikto neleavol, nebolo pocut ziadne nadavky - proste vyssia uroven hracov co ma velmi milo prekvapilo.
Guildleader Havoc Squadron a Shadow Fist na serveri Tomb of Freedon Nadd.

Info o gildach: havocsq.swtor.sk

Republic: Arragh / Aeshe / Arrizt / Aracnan / Ardean / Aulantia
Empire: Arthaw / Arrxis / Artaxas
Ainulindale
Jméno ve hře: Ainulindale

Příspěvekod Ainulindale » úte 18. pro 2012 23:20:11

Nornay píše:Já vás zdravím přátelé. Dlouho jsem se tu neukázal, ale je něco co bych vám chtěl říci. Hodně se v poslední době setkávám s kritikou SW:TOR a jeho obsahu (nuda, nic nového, nedodělané) a takové ty hlouposti kolem. Nechci tu nikoho kritizovat za jeho názor. Každý máme jiná očekávání a každý chceme něco jiného. Pokuste se na to podívat trošičku jinak.

Svět MMO je v dnešní době velmi populární a patrně i bude nadále. Lidské pokolení prostě baví si hrát. Přiblížím vám dnešního hráče MMORPG...Proč nemáte max. lvl po takové době, proč se neraiduje, nemáme žádný progress a když ano, tak to nebaví, protože je to pořád stejné...Něco takového tu čtu neustále a nejen u TOR. Co si myslíte? Že mají kontent pro blázny co doexpí na lvl cap za 3-5 týdnů a pak se tu nudí? Nikdo vám neudělá hru s nekonečným obsahem. Slíbili náplň na 10 let do této hry, ale nikdo neřekl, že to bude hned. Já jsem nepřestal hrát SW:TOR, jen jsem pozměnil názor na to, jak tuto hru hrát.

Začal jsem ji žít. Totiž tím myslím hrát ji jako RP. Založil jsem si po krátké pauze Consulara na serveru Lord Calypho, což je RP-PvP server. Hraji si jen tak sám pro sebe. Nikam nespěchám. Sem, tam si zajdu flashpoint s Českou populací na serveru a neustále v duchu RP si pomalinku celý vesmír procházím. Čtu si "LORE", sbírám "DATACRONY" a žiju si svůj vesmír Star Wars. Jasně, nemám max. lvl, nemám operace a equipment z nich, nezabil jsem WB na planetách jako první na serveru, ale prožívám si svůj život ve Hvězdných Válkách. Můžu vám říct, že není nic lepšího. Bavím se, prožívám si Nornayův příběh a žiju svůj odvěký sen, být toho součást.
Snad v budoucnu naleznu lidi, co si RP budou chtít hrát a tuto skvělou hru prožívat. Vytvoříme guildu, co bude ve Star Wars něco znamenat...i když nebudou vybavený na maximum z operací, i když nebudou vraždit World Bosse na planetách (Mimochodem. Pokaždé se najde skupina, co ho zabít jde. Takže ten pomyslný zářez na pažbě stejně máte.)

Jsem si naprosto jist, že po otevření tohoto topicu sem budete sázet své názory a připomínky. Já vám je neberu a nepřemlouvám nikoho z vás, aby jste to zkusili jako já. Ale zamyslete se nad tím, jestli tenhle topic nemá trošku pravdu. Já nesháním lidi, co chtějí hrát MMORPG. Sháním lidi, co chtějí hrát (žít) Star Wars the Old Republic.

P.S. Všem co mě znají, se tímto také chci omluvit. Omluvit se za to, že jsem založil Consulara a hraji od počátku. Když někdo bude chtít a budete na serveru Lord Calypho, /whispněte mi, budu rád.

Všechny zdravím a přeji..."Ať je Síla s Vámi přátelé.

Ahoj tvoj prispevok ma velmi oslovil a pacia sa mi tvoje nazory :) hram na tom istom servri cize na rp servri zacala som tu predtym ako som toto citala, ale teraz som si ista ze som na spravnom sevri. Stale tu hras? skusala som ti pisat spravu ale pise mi ze jedi menom Norran neexistuje. Mozno tu mate svoju guildu kde by som sa mohla pridat. moje meno je Ainulindale ozvi sa ked budes mat cas, budem rada.
Aries
Administrátor
Jméno ve hře: Aries
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Aries » stř 19. pro 2012 09:00:53

RP guilda hraje na The Progenitor, alespoň pokud vím, je v guildovní sekci pod tématem "41 Elite Corps (RP Projekt)". Nornay hraje (nebo hrál, už jsem ho dlouho neviděl online, a je to hrozný "skokan" mezi servery :) ) na ToFN s alespoň jednou postavou, ale na Progenitoru má (nebo měl) postavu pod nickem Asvid
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Daanri
Jméno ve hře: Daanri

Příspěvekod Daanri » stř 19. pro 2012 10:28:40

RP gulda resp RP projekt 41 Elite Corps nie je funkcny. Planovalo sa jeho obnovenie, ale kvoli malemu zaujmu sa tak nakoniec nestalo. Nornay naposledny hral na ToFN v gilde Animas Fidelium odvtedy o nom nemam ziadne spravy, takze mozno uz znova ani nehra.
Guildleader Havoc Squadron a Shadow Fist na serveri Tomb of Freedon Nadd.

Info o gildach: havocsq.swtor.sk

Republic: Arragh / Aeshe / Arrizt / Aracnan / Ardean / Aulantia
Empire: Arthaw / Arrxis / Artaxas
Sky-Ruda
Jméno ve hře: Sky-ruda

Příspěvekod Sky-Ruda » stř 19. pro 2012 13:27:20

u tohohle prispevku se musim docela smat :D clovek tu jednoduse rekne nazor na nejakou vec ktera se mu libi a strhne se to v hadku :D

Zpět na