Problém s rozlišením

Pády, chyby, lagy, požadavky na hru, vše sem
Jakub Wedge Berger
Příspěvky: 3
Registrován: pát 24. bře 2017 08:12:00

Problém s rozlišením

Příspěvekod Jakub Wedge Berger » pát 24. bře 2017 08:24:36

Zdravím,

včera jsem si dal přes noc stahovat SW:TOR a dneska ráno jsem ho chtěl zapnout a jenom zkusit, jestli vše jede v pohodě. Ale jakmile jsem hru zapnul, monitor zčernal a vyskočila mi chybová hláška "Message: Mode not supported" plus nějaké číselné hodnoty. Nedalo se z toho nijak dostat, zkoušel jsem alt+enter; alt+tab, režim spánku a nové naběhnutí; alt+F4; ctrl+ald+delete; ale nic nefungovalo. Musel jsem počítač naprudko restartovat. Když znova naběhl Windows, problém s monitorem přetrvával a já zase viděl tu chybovou hlášku. Nakonec se mi to podařilo vyřešit tím, že jsem v nouzovém režimu přes MSCONFIG.exe nastavil, ať se PC spustí v nejnižším možném rozlišení a teprve když mi pak normálně naběhl, vrátil jsem hodnoty na svých původních 1024x768.

Nevíte tedy někdo, jak hru nastavit na moje rozlišení? Nebo jakkoliv jak vyřešit tento problém?

Budu rád za každou radu.
Jakub Wedge Berger
Příspěvky: 3
Registrován: pát 24. bře 2017 08:12:00

Re: Problém s rozlišením

Příspěvekod Jakub Wedge Berger » sob 25. bře 2017 19:01:23

Problém už je vyřešen. Trochu jsem si pohrál s konfiguračním souborem a spouštím hru "v okně"
Sleeper88
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 30. bře 2017 19:10:32
Herní třída: Sith Inquisitor

Re: Problém s rozlišením

Příspěvekod Sleeper88 » čtv 30. bře 2017 19:22:49

Já mám teď problém taky s rozlišením...ve hře jsem si ho změnil na větší....pak když jsem chtěl znova zapnout hru, tak mi začala načitat hra, ale z ničeho nic se změnšila obrazovka, zůstala tam jen úvodní obraz načítací než to hodí k postavám....nejde to nijak maximalizovat a hra se dále nehne, k postavám mě to nehodí....takže mi nezbývá než vypnout tohle rádoby načítání
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s rozlišením

Příspěvekod Aries » sob 01. dub 2017 13:29:29

Zkousel jsi Alt+Enter pro prehozeni hry do "okna"? Alespon zkusit jestli se dostanes do menu, aby jsi mohl menit nastaveni?
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Sleeper88
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 30. bře 2017 19:10:32
Herní třída: Sith Inquisitor

Re: Problém s rozlišením

Příspěvekod Sleeper88 » ned 02. dub 2017 08:35:05

Jo děkuji moc pane funguje to :))

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron