Problikávající postavy

Pády, chyby, lagy, požadavky na hru, vše sem
riper
Příspěvky: 6
Registrován: pát 20. pro 2013 00:32:47

Problikávající postavy

Příspěvekod riper » úte 20. zář 2016 15:44:06

Mám takový zvláštní problém :D v postavách mi jakoby černě problikávají polygony, ale jen v postavách, zbytek textur ve hře jsou ok. Nevíte čím by to mohlo být? Chtěl jsem připojit video, ale očividně to nejde :D

Mám tenhle PC:
ZK: EVGA nForce 750i SLI
GPU: nVidia GeForce GT 640 2GB
CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad 2400MHz
RAM: 4GB DDR2 800MHz
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod Aries » úte 20. zář 2016 21:05:41

Jako prvni krok, zkusit smazat z adresare s hrou slozku BitRaider, cimz by se mela vynutit oprava veci, ktere mohou byt nejak castecne poskozene (mej vyplou hru i launcher)
Pripadne spustit Repair manualne - viz http://imgur.com/a/pVXou

Kdyby to nepomohlo, tak zkus to video kdyztak nekam nahrat a postnout odkaz.
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
riper
Příspěvky: 6
Registrován: pát 20. pro 2013 00:32:47

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod riper » stř 21. zář 2016 16:37:26

Tak smazání BitRaider složky nepomohlo. Sice tam jel jakejsi "verifying" ale nepomohlo to. Když jsem to chtěl zkusit opravit ručně dle odkazu, tak jsem nemohl neb tlačítko REPAIR nebylo aktivní a vedlo toho se psalo:

"The repair option is activated after patching has completed or when errors are detected while patching"

Mám verzi 4.7.1

Videa jsem hodil na ulozto. Zde je odkaz. Fakt nevím čím to je. Nemůže to být nedostatečnou pamětí RAM?

https://ulozto.cz/!uEuRj9ZfV/videa-rar
Heslo: swtor
riper
Příspěvky: 6
Registrován: pát 20. pro 2013 00:32:47

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod riper » stř 21. zář 2016 17:34:25

Jo a ještě jsem zapomněl. když si chci vyzkoušet nějakej equip jak bude na postavě vypadat, tak za pár vteřin (někdy skoro hned) mi ta textura zkoušeného equipu zčerná kompletně nebo pro jistotu ten equip zmizí úplně i s částí postavy :D takže když koukám třeba na nějaké boty, tak po chvilce v tom náhledu mám postavu bez nohou :D
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod Aries » stř 21. zář 2016 18:29:56

Rozbity preview okno je bug, co se do hry dostal pri poslednim velkem patchi, a jeste se ho nepovedlo opravit, to se deje vsem (ovsem ne konzistentne, ja treba muzu equip zkouset dost dlouho, nez se to rozbije)

Jinak ten problem, to vypada jako kdyby budto nejak blbnula grafika, cili nejdriv zkus aktualizovat ovladace (nekdo psal na redditu, ze mu nejaka verze ovladacu pro nvidii delala problemy, ale uz nevim ktera ani kdy to bylo). Pak kdyby to nepomohlo, tak zkus ve hre vypnout stiny, protoze tohle se chova jako kdyby se tam snazil udelat stin a neslo mu to.

HW bys mel mit dostatecny.

A to ze ti nesvitil Repair je jenom tim, ze pouzivas novou verzi Launcheru, kde se Repair "spousti" prave tim, ze smazes slozku Bitraider, cimz ho vynutis udelat kontrolu souboru.
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
riper
Příspěvky: 6
Registrován: pát 20. pro 2013 00:32:47

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod riper » stř 21. zář 2016 21:25:34

ok díky, za rady snad něco zabere :) kdyžtak dám vědět co pomohlo, kdyby někdo měl podobnej problém :)
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod Aries » čtv 22. zář 2016 07:26:46

Nove nVida ovladace (372.90) opravuji "problikavani" ve hre, cili to je mozna ono, cili zkus to nejdriv
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
riper
Příspěvky: 6
Registrován: pát 20. pro 2013 00:32:47

Re: Problikávající postavy

Příspěvekod riper » pát 23. zář 2016 13:56:53

Tak jen informace, že aktualizace ovladače GK opravu pomohla :) díky moc za radu :)

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron