problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Pády, chyby, lagy, požadavky na hru, vše sem
Uživatelský avatar
Asmodinka
Příspěvky: 4
Registrován: úte 28. čer 2016 13:09:18
Jméno ve hře: Kentorie
Herní třída: Sith Warrior

problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Asmodinka » úte 26. črc 2016 15:17:21

Hoja,
mám menší problém, hmm teda větší, pro mě.. :) Ode dneška nevidím barvu světelného meče, ten čtverečkotrojúhelník (či co to) nad npc v úkolech, když s někým mluvím přes tu malou věcičku, co drží většinou v ruce (nevím teď jak se tomu říká :( ) nebo to světlo, když padne z npc drop.. atd.. Jediná změna, co jsem vykonala, až na denní potřeby :D byla, že sem včera večer přešla z w8.1 na w10. Prosím pokud někoho napadne, jak to opravit, či překopat a vysvětlí mi to jako "holce, co pomalu chápe" :D :D :D budu ho považovat skoro za boha. Pokud nic nenapadne tak asi přejdu zpět na w8.1 Prosím, děkuji moc všem. Aj těm, co se na toto podívají :D
Přílohy
1b.jpg
1b.jpg (157.02 KiB) Zobrazeno 2120 x
1a.jpg
1a.jpg (129.53 KiB) Zobrazeno 2123 x
Obrázek

ALTY - Asmodinka - BH, mercenary; Li'rrita - IA, sniper

Mír je lež, je jen vášeň.
Skrze vášeň získám sílu.
Skrze sílu získám moc.
Skrze moc získám vítězství.
Skrze vítězství jsou má pouta zlomena.
A Síla mě osvobodí.
Uživatelský avatar
Asmodinka
Příspěvky: 4
Registrován: úte 28. čer 2016 13:09:18
Jméno ve hře: Kentorie
Herní třída: Sith Warrior

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Asmodinka » úte 26. črc 2016 16:02:53

nebo zas.. např. teď vidím vše :D
Přílohy
2.jpg
2.jpg (176.09 KiB) Zobrazeno 2119 x
2a.jpg
2a.jpg (153.96 KiB) Zobrazeno 2119 x
Obrázek

ALTY - Asmodinka - BH, mercenary; Li'rrita - IA, sniper

Mír je lež, je jen vášeň.
Skrze vášeň získám sílu.
Skrze sílu získám moc.
Skrze moc získám vítězství.
Skrze vítězství jsou má pouta zlomena.
A Síla mě osvobodí.
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Aries » úte 26. črc 2016 23:31:56

Desitkama by to nemelo byt, osobne na nich hraju bez problemu od jejich vydani.

Zkusil bych na to v prvni rade postvat Repair (a ted navod jak se k tomu dostat)

Otevri si Launcher (to kde se prihlasujes)
Prihlas se normalne jako vzdycky
Az se ti rozsviti tlacitko Play, tak nahore klikni na svoje jmeno - viz http://imgur.com/VBWTxqC
Z rozbalene nabidky vyber Settings - viz http://imgur.com/OOzH4D4
Klikni na Repair
Nech ho chroustat, nez dobehne a spust hru

Pokud by ti Repair tlacitko neslo odkliknout, tak vypni hru a ze slozky s hrou normalne smazej slozku Bitraider a znovu hru spust (neco se stahne znovu, nejspis)
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Uživatelský avatar
Asmodinka
Příspěvky: 4
Registrován: úte 28. čer 2016 13:09:18
Jméno ve hře: Kentorie
Herní třída: Sith Warrior

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Asmodinka » stř 27. črc 2016 12:37:01

Ola,
ten postup nepomohl, ale už jsem asi přišla na to, co to dělá, ikdyž nechápu proč to dělá až teď.. Je to grafikou, předtím na w8.1 jsem to měla na na utra a tento problém mi děla na very high a ultra, když mám grafiku na high tak je to v poho... z málé části, doufám, že si nevšimnu, že je to na nižší grafice bo na grafiku her a kresbu v pc sem si ten pc kupila :D :D jo jelikož jsem pc nechala skládat kamaráda, co se v tom doufám vyzná, tak mám menší dotaz, to, že přejdu na w10 muže mít aj vliv na funkci graf. karty? jinak díky :)
Obrázek

ALTY - Asmodinka - BH, mercenary; Li'rrita - IA, sniper

Mír je lež, je jen vášeň.
Skrze vášeň získám sílu.
Skrze sílu získám moc.
Skrze moc získám vítězství.
Skrze vítězství jsou má pouta zlomena.
A Síla mě osvobodí.
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Aries » stř 27. črc 2016 18:34:51

Hm, jako mozna zkusit znovu nainstalovat ovladace grafiky, jestli by to nepomohlo.

Jestli nevis co tam za grafickou kartu mas, tak se podivej do Spravce zarizeni (Device Manager)
Otevrit "Tento Pocitac" (This PC) (tam, kde vidis disky, mechaniky, atd)
V horni liste by mely na konci byt tri polozky - odinstalovat/zmenit program (Uninstall or Change a program), vlastnosti systemu (system properties), a spravovat (manage). Klikni na Vlastnosti systemu
Podivej se, jestli se jedna o 32-bitovy nebo 64-bitovy system (radek hned pod velikosti RAM), ale nejspis to bude 64-bit, jestli je to novy pocitac
V levem menu klikni na Spravce Zarizeni (Device manager)
V okne co se otevre rozbal Graficke adaptery (Display adapters), a uvidis, jestli je to NVIDIA nebo AMD a jaky presne typ

Pak si z oficialniho webu vyrobce stahni posledni balik ovladacu pro spravnou verzi systemu a nainstaluj ho
nVidia - http://www.geforce.com/drivers
AMD - http://support.amd.com/en-us/download
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Uživatelský avatar
Asmodinka
Příspěvky: 4
Registrován: úte 28. čer 2016 13:09:18
Jméno ve hře: Kentorie
Herní třída: Sith Warrior

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Asmodinka » stř 27. črc 2016 20:46:52

yes :D na starém noťasu sem to dělala několikrát, nevím proč mě to nenapadlo i tu (aktualizovat graf. kartu) než tě otravovat. Děkuji moc za tvoji ochotu :D se klaním :) :D :D
Obrázek

ALTY - Asmodinka - BH, mercenary; Li'rrita - IA, sniper

Mír je lež, je jen vášeň.
Skrze vášeň získám sílu.
Skrze sílu získám moc.
Skrze moc získám vítězství.
Skrze vítězství jsou má pouta zlomena.
A Síla mě osvobodí.
Ariados91
Příspěvky: 3
Registrován: sob 18. úno 2017 20:24:55
Jméno ve hře: Aischelos
Herní třída: Sith Warrior

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Ariados91 » sob 18. úno 2017 20:35:40

Ahojte, netuším či sa vyjadrím správne ohľadne problému ktorý mám no ale k veci neviem v čom je problém ale no z nejakého dvôvodu sa my nechce spustit launcher skušal som už aj odinštalovať a znovu nainštalovať hru ale k ničomu to nebolo vždy sa stane to isté dám spustiť launcher a potom sa my tam objaví obrys obrazovky ale nič viac a pochvíli sa to vypne preto prosím či niekto nemá s niečim takým skúsenosti alebo nevie poradiť ako to spraviť.

Za každú radu ďakujem
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Aries » ned 19. úno 2017 09:00:59

Zkus stahnout Launcher Repair Utilitu - http://cdn-patch.swtor.com/patch/Launch ... P1.8.2.exe
Uloz ji do instalacniho adresare s hrou a spust
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa
Ariados91
Příspěvky: 3
Registrován: sob 18. úno 2017 20:24:55
Jméno ve hře: Aischelos
Herní třída: Sith Warrior

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Ariados91 » čtv 23. úno 2017 19:43:12

Vďaka za radu ale nepomohlo neviem ale mohlo by to byt nejakou aktualizáciou na Windovs 8 alebo nainštalovaním Might and magic Heroes 7
Uživatelský avatar
Aries
Administrátor
Příspěvky: 2055
Registrován: pát 31. črc 2009 15:58:11
Jméno ve hře: Aries
Herní třída: Jedi Consular
Kontaktovat uživatele:

Re: problém :( neidentifikuji jak ho popsat :D

Příspěvekod Aries » pát 24. úno 2017 07:13:06

To by tim byt nemelo.

Zkus se jeste podivat do nastaveni Firewallu, jestli mas udelene vyjimky pro launcher.exe ve slozce s hrou), ale to by melo byt.

Pripadne pak zkusit launcher spustit v Clean Boot rezimu Windows, aby se vyloucilo, ze to dela nejaky jiny program - https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... in-windows
Tento příspěvek může obsahovat sarkasmus

Red Eclipse
Arïes - Jedi Sage | Ahari - Republic Commando | Sellic - Scoundrel | Cosain - Jedi Guardian
Bialar - Operative | Takaya - Mercenary | Miotri - Sith Sorceress | Morym - Sith Juggernaut

Příběhová videa a další SWTOR videa

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron